Yarden

Yarden

Recruitment
Marketing
Franchiseformule starten
Franchiseformule uitbreiden
Franchise Business Plan
Franchise Exploitatie Model
Franchisehandboek
Franchisecontract check

Doelstelling

Het werven en selecteren van geschikte franchisenemers. 

Partner Profiel

Yarden zoekt extra franchisenemers en kampt met veel belangstelling, maar ook met veel minder geschikte kandidaten. Koelewijn & Partners heeft bij Yarden aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de franchiseorganisatie en wordt nu gevraagd een adequate match te realiseren tussen nieuwe franchisenemers en Yarden.

Uitdagingen

  • Opstellen van het ondernemersprofiel
  • Kandidaat moet wonen in de vestigingsplaats
  • Combinatie van uitvaartverzorger & ondernemerschap 

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Onze aanpak

Werving & Selectie van franchisenemers vergt specialistische kennis en ervaring. Het gaat niet alleen om de kwaliteiten van de potentiële ondernemer, maar ook om de exploitatie van de toekomstige onderneming en de aansluiting met de privé-situatie van de kandidaat.

Een juiste dosering van de informatie uitwisseling is cruciaal. Dankzij een jarenlange ervaring met de werving & selectie van franchisenemers en een brede franchise-ervaring neemt Koelewijn & Partners de voorselectie van kandidaten voortvarend ter hand. Het aantal te voeren gesprekken blijft voor Yarden te overzien.

    Het resultaat

    • Match met geschikte franchisenemers
    • Efficiënte voorselectie; Yarden voert alleen gesprekken met goed gekwalificeerde en volledig geïnformeerde kandidaat-ondernemers