Franchise begeleidingstraject

Franchise begeleidingstraject om franchisenemer te worden

Overweegt u om franchisenemer te worden? Wij helpen u op weg met een concreet stappenplan en met het vinden van een geschikte franchiseformule(s)!

Waarom kiezen voor begeleiding via Koelewijn & Partners?

Overweegt u om franchisenemer te worden en u aan te sluiten bij een franchiseformule? Bent u nieuwsgierig naar alle ins & outs over franchising? Heeft u behoefte aan een sparringspartner? Of bent u nieuwsgierig welke branches interessant zijn in de nabije toekomst?

De Franchise Recruitment Consultants van Koelewijn & Partners begeleiden, adviseren en ondersteunen u graag. Wij verzorgen verschillende franchise begeleidingstrajecten om u te helpen de juiste keuze te maken. Tevens kunnen we u, waar gewenst, daadwerkelijk in contact brengen met de franchiseformules die het beste aansluiten bij uw kwaliteiten en wensen.

Onze Franchise Recruitment Consultants hebben meer dan 30 jaar ervaring met het zorgvuldig en kritisch selecteren van geschikte en succesvolle franchise ondernemers. U kunt van ons een ervaren, enthousiaste en waardevolle sparringspartner verwachten om u in de franchisewereld de weg te wijzen, te adviseren of te ondersteunen. Kandidaten die door ons begeleid zijn en worden voorgedragen weten wat er van ze wordt verlangd en zijn goed voorbereid.

Door dé hechte samenwerking met het specialistische marketingplatform Franchise+, hebben de Franchise Recruitment Consultants een breed en sterk netwerk in de franchisemarkt. De consultants spreken de taal van franchise en zijn bekend met de ruim 900 franchiseformules in Nederland, variërend van detailhandel, food, non-food, horeca, dienstverlening, zorg en sport & wellness.

Begeleidingstrajecten om franchisenemer te worden

U kunt kiezen uit verschillende begeleidingstrajecten om uiteindelijk uw persoonlijke doelstellingen te realiseren. Tevens verzorgen de Franchise Recruitment Consultants een uniek en inspirerend Franchise Ondernemersassessment waarbij uw kwaliteiten, ontwikkelpunten en potentie in kaart gebracht wordt.

Franchise begeleidingstraject voor de oriënterende ondernemer/starter in franchise

  • Intakegesprek om doelstellingen en wensen in kaart te brengen (gratis).
  • CV kritisch bekijken of helpen opstellen.
  • Linkedln profiel kritisch bekijken en helpen te verbeteren. Wanneer u nog geen LinkedIn profiel heeft dan helpen wij u graag op weg om deze te creëren.
  • Verdiepend franchise interview.
  • Persoonlijke ondernemersrapportage aanmaken en tussentijds bijhouden en bijwerken.
  • Ontvangst persoonlijke ondernemersrapportage met bijbehorend adviesvoorstel van aansluitende franchiseformule(s).
  • Indien gewenst brengen wij u in contact met de franchiseformules die het beste aansluiten bij uw kwaliteiten en wensen.

Franchise begeleidingstraject op maat

Indien gewenst bieden we u een franchise begeleidingstraject op maat. Tijdens een kennismakingsgesprek bepalen we in gezamenlijk overleg bepaald waar uw behoeftes en wensen liggen en welk begeleidingstraject hierbij past. Uiteindelijk gaat het er immest om dat we u helpen bij het realiseren van uw persoonlijke doelstellingen.

Het Franchise Ondernemers Assessment

Het Franchise Ondernemers Assessment is vaak een onderdeel van onze begeleidingstrajecten. Middels dit assessment stellen we uitgebreid vast wie u bent en waar u staat zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over uw eigen toekomst als ondernemer in franchise.

Wat is de waarde van een franchise begeleidingstraject?

De Franchise Recruitment Consultants bepalen franchise begeleidingstraject dat optimaal is afgestemd op uw wensen. Vervolgens ontvangt u eerlijke feedback tijdens en aan het eind van het traject, samengevat in een persoonlijke ondernemersrapportage. Dit is waardevol voor uw persoonlijke ontwikkeling als ondernemer en toont tevens aan franchiseformules aan dat u serieus en professioneel bent.

Tevens blijven de Franchise Recruitment Consultants na afronding van het begeleidingstraject graag nauw betrokken bij uw keuze voor een franchiseformule(s) en kunnen we u bijstaan tijdens de bijbehorende selectieprocedures(s) bij de gekozen franchiseorganisatie(s).

Nieuwsgierig geworden naar één van deze begeleidingstrajecten om franchisenemer te worden of zijn nog niet al uw vragen beantwoordt? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.