Franchise Friday

Franchise Friday

Droomt u van het (franchise) ondernemerschap, maar wilt u eerst meer algemene informatie over franchising? Meld u dan aan voor het Franchise Friday Webinar

Overweegt u om ondernemer te worden met ondersteuning vanuit een franchiseformule? Bent u nieuwsgierig naar de voordelen en nadelen van het franchisenemerschap? Neem dan deel aan het Franchise Friday Webinar!

Wat behandelt de Franchise Friday Webinar?

Tijdens de Franchise Friday Webinar worden de volgende onderwerpen (en nog veel meer) behandeld:

  • Wat is franchising concreet en wat is de kracht van deze bedrijfsvorm? 
  • Wat betekent het franchisenemerschap voor mij? Past het bij mij als persoon en ondernemer?
  • Cijfers over de franchisebranche en de verschillen in franchiseformules
  • Wie wordt als franchisenemer succesvol? 
  • Verhalen van huidige franchisenemers
  • Hoe gaan formules om met de consequenties van Covid-19?
  • In welke branches liggen op dit moment de kansen?
  • Hoe Koelewijn & Partners aspirant-ondernemers en franchiseformules ondersteunt

Sluit u GRATIS aan bij de waardevolle online kennissessie van Koelewijn & Partners. U kunt zich aanmelden voor de Franchise Friday via onderstaand contactformulier. De Franchise Friday Webinar wordt maandelijks georganiseerd en u ontvangt na het definitief aanmelden een uitnodiging met daarin de spelregels voor deelname.

Realiseer uw ondernemersdroom

Dromen over uw eigen onderneming is één ding. Om het te realiseren moet u concreet de nodige stappen ondernemen. Om het écht succesvol te maken, helpt het als een expert u bijstaat om aan de start direct de juiste keuzes te maken. Veranderende omstandigheden bieden namelijk uitdagingen, maar bieden ook altijd nieuwe kansen. Onze franchise loopbaancoaches helpen u de juiste kans te grijpen bij een franchiseformule die voorop loopt in de branche waarin u interesse heeft.

Franchise loopbaancoaches

Onze franchise loopbaancoaches hebben jarenlange ervaring in franchising. Niet alleen als coach of franchise recruiter, maar ook als franchisenemer. Vanuit hun ervaring weten ze precies waar franchiseformules op letten wanneer ze zorgvuldig en kritisch selecteren wie zich bij de franchiseformule mag aansluiten. U kunt de Franchise Loopbaancoaches zien als betrouwbare, ervaren en enthousiaste sparringpartners die u de weg wijzen, adviseren en ondersteunen.

Zij delen tijdens Franchise Friday graag hun kennis om u te helpen de juiste keuzes te maken en uiteindelijk die franchiseformule te vinden die het beste aansluit bij uw wensen, kwaliteiten en persoonlijke doelstellingen.

Tevens hebben de Franchise Loopbaancoaches de juiste connecties en een uitgebreid netwerk, door de hechte samenwerking met het specialistische platform FranchisePlus. Hierdoor kunnen zij u desgewenst meteen in contact te brengen met de franchiseformule(s) die het meest bij u past. Kandidaten die door ons begeleid zijn en in contact komen met de franchiseformule(s) weten wat er van ze wordt verlangd en zijn goed voorbereid.