Persoonlijke coaching franchisemanagement

Persoonlijke coaching franchisemanagement

Op zoek naar een frisse en positief-kritische blik van buitenaf?

Uw franchiseorganisatie is opgestart en u heeft meerdere franchisenemers aangesloten. U hebt echter het gevoel dat er nog veel meer uit de franchiseformule te halen is. Snellere groei, beter rendement, soepelere processen, maar u weet niet waar u moet beginnen om het snelst het meeste resultaat te creëren. Wij kunnen u hierin bijstaan middels coaching voor u als franchisegever of voor uw franchisemanagement. Zo dragen we concreet bij aan het verbeteren van de operatie en het rendement en/of het versnellen van de groei.

Het is gemakkelijk om afgeleid te raken van de kern als franchisegever: Franchisenemers ondersteunen, de franchiseformule doorontwikkelen en nieuwe franchisenemers aantrekken. Met name als ondernemer. Als ondernemer kent u de operatie immers door en door en voelen de andere operationele zaken immers ook als belangrijk. Toch is het belangrijk om uzelf als franchisegever uit de onderneming te werken om niet meer in de zaak te werken, maar aan de zaak te kunnen werken. Doet u dit niet, dan heeft u minder tijd voor de kerntaken, wat direct impact heeft op het succes van de franchiseformule.

Het coaching traject

Dit betekent dat u structuur moet aanbrengen in uw franchiseorganisatie. Denk hierbij onder andere aan het structureel onderhouden van franchisenemersdossiers, interne benchmarking, het delen van relevant nieuws of kennis, het nakomen van beloften richting franchisenemers, het ondersteunen en begeleiden van uw franchisenemers en het opvolgen van kandidaat-franchisenemers. Door verschillende analyses van uw franchiseorganisatie, u als franchisegever en (indien van toepassing) uw franchisemanagement uit te voeren, bepalen we een concreet plan van aanpak voor de coaching. Samen gaan we vervolgens een tijdsplanning maken voor de actiepunten en bespreken door wie deze worden opgepakt. Zo gaan we gezamenlijk aan de slag om te zorgen dat uw franchiseorganisatie sterker en succesvoller wordt.

Naast deze gestructureerde aanpak met meetbaar resultaat ondersteunen we u en uw formule op een proactieve manier met raad en, indien gewenst, met daad. U hebt de beschikking over een 'hulplijn' met de brede kennis van alle medewerkers die bij Koelewijn & Partners en FranchisePlus werkzaam zijn. Dit is kennis over zeer uiteenlopende zaken, waaronder juridische kennis, maar bijvoorbeeld ook over overlegstructuren, internationalisering, werving en selectie, fee modellen, benchmarking en marketing.

Kortom, wij helpen u graag met alle franchise, maar ook zeker strategische en operationele vraagstukken om het resultaat van uw organisatie verder te verbeteren! Dit is de waarde van persoonlijke coaching voor u of uw franchisemanagement.