Werving

Werving van franchisenemers

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten en nieuwe franchisenemers werven? Dan moet u bij FranchisePlus zijn!

Stel een plan op voor de werving van franchisenemers

Het werven van franchisenemers is een hele andere tak van sport, dan het werven van personeel of de marketing van uw producten of diensten. Onze recruitment consultants vertellen er meer over in het artikel: Werving en selectie van franchisenemers, een vak apart. Werving is dus meer dan alleen in contact komen met potentiële ondernemers voor uw franchiseformule. Het is belangrijk dat u uw formule (het aanbod) op een juiste wijze verwoord. Hierbij is van belang wat uw formule écht onderscheidt en waar uw formule uniek in is. Kortom, waarom zou een (aspirant-)franchisenemer interesse hebben in uw franchiseformule?

Het werven van franchisenemers vergt een continue aanpak. Het is belangrijk om de juiste boodschap over te brengen aan de (aspirant-)franchisenemer. We adviseren u dan ook om niet alle informatie online beschikbaar te stellen, maar dit te doseren. Het is dan ook verstandig om minimaal één landingspagina op uw website te wijden aan het werven van franchisenemers. Om vervolgens leads te genereren, kunt u meerdere wervingstechnieken en -instrumenten inzetten. Hieronder een aantal wervingskanalen, -technieken en -middelen die naar onze ervaring goed kunnen werken:

  1. Gespecialiseerde franchise media
  2. Zoekmachine optimalisatie (SEO) 
  3. Zoekmachine marketing (SEA)
  4. Retargeting
  5. Social Media Marketing
  6. E-mail marketing
  7. Content Marketing
  8. Offline Media
  9. Inzet van intermediairs
  10. Referral Marketing

Hulp nodig bij de werving van franchisenemers? FranchisePlus!

Mediabedrijf FranchisePlus is de zusteronderneming van Koelewijn & Partners. FranchisePlus is uw partner voor de werving van franchisenemers. Zij kunnen uw werving en selectieactiviteiten volledig of gedeeltelijk uit handen nemen. Met meer dan 25 jaar ervaring kent FranchisePlus de markt écht. Zij helpen u om uw boodschap scherp te krijgen, u te onderscheiden van uw concurrenten, uw zichtbaarheid te vergroten en om in contact te komen met de juiste mensen. FranchisePlus helpt u graag met het bepalen van de optimale inzet van communicatiemiddelen en -kanalen en kunnen dit ook van A tot Z voor u uit handen nemen. Samen wordt er bepaald hoe uw boodschap de meeste impact heeft in een overzichtelijke en volledige wervingsstrategie.

Met bovengenoemde marketing en de in-house marketingexperts is FranchisePlus Nederlands grootste en meest effectieve wervingspartner voor franchiseformules. De recruitment afdeling van Koelewijn & Partners werkt nauw samen met de experts van FranchisePlus voor de werving en selectie van franchisenemers en biedt daarnaast nog verscheidene aanvullende diensten zoals de Franchise Friday, externe cv database searches en headhunting. Wij brengen u graag in contact met FranchisePlus!