Vacature Junior/Trainee Consultant Franchise

Vacature Junior/Trainee Consultant Franchise

Als Junior/Trainee consultant krijg je een unieke inkijk in veel franchiseorganisaties en denk je op vele onderwerpen op managementniveau met hen mee

Wil je onderdeel uitmaken van de marktleider in de franchisewereld? Wil je een positieve impact maken op merken en organisaties waar je als consument dagelijks mee te maken hebt? Ben je daarnaast proactief,  leergierig en ambitieus? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je?

 • Een salaris tussen € 2.300,- en € 2.900,- met pensioenopbouw en laptop van de zaak
 • Doorgroeimogelijkheden tot Medior en vervolgens Senior consultant
 • Een informele, no-nonsense en tegelijk ambitieuze bedrijfscultuur met een gezellig team
 • Een opleidingsbudget zodat je je kunt blijven ontwikkelen

Wat neem je mee?

 • Minimaal afgeronde universitaire bachelor bedrijfskunde, bedrijfseconomie of soortgelijk.
 • Maximaal 3 jaar werkervaring.
 • Analytische vaardigheden gecombineerd met een praktische mindset.
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.
 • Initiatief en lef om ideeën te delen en feedback te geven over zaken die jij signaleert.

Als Junior/Trainee Consultant zul je, samen met een (senior) consultant, het gesprek aangaan met verscheidene franchiseorganisaties en mag je meedenken over hun toekomst. Zowel op strategisch en beleidsmatig als op operationeel vlak. Dit betekent dat we onze klanten concreet helpen hun volgende stap te zetten met hun bedrijf. We schrijven dus geen dikke rapporten (die eigenlijk toch niemand leest). Als Junior/Trainee consultant werk je binnen een jong enthousiast team. Door de diversiteit van klantafspraken en vraagstellingen vanuit onze klanten is elke week weer anders.

Als je het liefst wekenlang aan dezelfde klus werkt voor dezelfde klant, dan ben je bij ons niet op je plek. Maar als je ambitie hebt, veel wil leren en energie krijgt van wekelijks met meerdere (franchise)organisaties samenwerken, dan sluit deze functie perfect bij je aan! We bieden een gezellig team en een dynamische omgeving voor mensen met initiatief.

Jouw verantwoordelijkheden als Junior/Trainee Consultant

Als Junior Consultant kan je in grote lijnen de volgende werkzaamheden verwachten:

 • Nieuwe franchiseorganisaties informeren, ondersteunen en helpen met het maken van de strategische, financiële, juridische en operationele keuzes.
 • Bestaande franchiseorganisaties doorontwikkelen, zoals het herzien van het vergoedingenstelsel, het vernieuwen van het franchisehandboek, juridische documenten aanpassen aan nieuwe wetgeving en het invoeren van een nieuwe overlegstructuur;
 • Bijdragen aan de marketing van Koelewijn & Partners, zoals het schrijven van artikelen, het schrijven van content voor onze social media pagina’s, evenementen organiseren en het opstellen van de marketingkalender;
 • Bijdragen aan de doorontwikkeling van onze eigen producten en diensten;
 • Samen met je collega’s onze klanten succesvoller maken zodat je het resultaat van je werk in de winkelstraat terugziet!

Wie is Koelewijn & Partners

In Nederland zijn ongeveer 870 franchiseformules actief, met ruim 34.200 franchisevestigingen. Franchiseondernemingen verschaffen werk aan ruim 375.000 mensen en de jaarlijkse omzet ligt ruim boven € 55 miljard. De franchisebranche is daarmee van groot belang voor de Nederlandse economie. Wij, Koelewijn & Partners, mogen al 33 jaar bijdragen aan de groei van de franchisebranche. Met succes, want we zijn hierin marktleider samen met ons zusterbedrijf FranchisePlus. Doordat wij marktleider zijn, hebben we de meest uitdagende opdrachten voor de mooiste merken zoals La Place, SLA, Makelaarsland, ANWB Rijopleiding, Fit20, Yarden, Sushito en Voordeelhelmen.nl.

Wij begeleiden jaarlijks ongeveer 70 organisaties, zowel in de detailhandel en food service als in de zakelijke dienstverlening en de zorgsector. Zowel grote bekende franchiseorganisaties als nieuwkomers schakelen ons in voor het ontwikkelen en verder perfectioneren van de eigen franchiseorganisatie zodat zij hun groeiambities kunnen realiseren. Als Junior/Trainee consultant krijg je een unieke inkijk in veel verschillende franchiseorganisaties en denk je op vele onderwerpen op managementniveau met hen mee. Dit gaat over alle aspecten van hun bedrijf. Van strategie tot zaken als marketing, inkoopprocessen, (IT) systemen, e-commerce, financiële modellen, financieringen, internationalisering en project management.

Interesse in de vacature voor Junior/Trainee Consultant?

Vragen over de vacature of interesse om Junior/Trainee Consultant te worden? Reageer via Whatsapp of via onderstaande formulier!