Bezoek onze stand tijdens de Franchise+ Beurs!

Bezoek onze stand tijdens de Franchise+ Beurs!

Op 12 en zaterdag 13 april 2024 is in het Postillion Bunnik aan Baan van Fectio 1 het evenement in de franchisebranche. Hier komen franchisegevers uit alle branches, van food en horeca tot zorg en fitness, in contact met kandidaat-franchisenemers. Tijdens deze beurs komen wij graag in contact met jou om te praten over de mogelijkheden in franchise.

Goed bereikbaar

Het Postillion Hotel Utrecht Bunnik ligt op een centrale locatie in Nederland, aan de A12 van Arnhem naar Den Haag en Rotterdam. Voor iedereen die met de auto komt is er gratis parkeergelegenheid.

Divers seminar en workshopprogramma

Tijdens beide beursdagen wordt er een divers seminar en workshopprogramma geboden, waar alle informatie over het starten van een eigen franchiseonderneming aan bod komt. Daarnaast komen er diverse inspirerende sprekers vertellen over hun ervaringen in het franchise ondernemerschap.

Kortom: de beurs biedt jou de gelegenheid om in één dag alles te weten te komen over ondernemen in franchise. Wij zien jou graag terug op de Franchise+ Beurs!

Openingstijden & adres

  • Vrijdag 12 april 10.00 – 16.00 uur
  • Zaterdag 13 april 10.00 – 16.00 uur
  • Locatie: Postillion Bunnik
  • Het adres is: Baan van Fectio 1, 3981 HZ Bunnik

Vraag gratis entreekaarten aan

Bezoek https://franchiseplus.nl/franchise-beurs voor meer informatie, een overzicht van alle standhouders en gratis entreekaarten.