Bezoek onze stand tijdens de Franchise+ Beurs!

Bezoek onze stand tijdens de Franchise+ Beurs!

Op 12 en zaterdag 13 april 2024 is in het van der Valk Hotel Schiphol aan Rijksweg A4 het evenement in de franchisebranche. Hier komen franchisegevers uit alle branches, van food en horeca tot zorg en fitness, in contact met kandidaat-franchisenemers. Tijdens deze beurs komen wij graag in contact met jou om te praten over de mogelijkheden in franchise.

Goed bereikbaar

De locatie is optimaal bereikbaar met een eigen afrit aan de A4 bij Hoofddorp en er rijdt een kosteloze pendelbus vanaf Schiphol. Voor iedereen die met de auto komt is er gratis parkeergelegenheid.

Divers seminar en workshopprogramma

Tijdens beide beursdagen wordt er een divers seminar en workshopprogramma geboden, waar alle informatie over het starten van een eigen franchiseonderneming aan bod komt. Daarnaast komen er diverse inspirerende sprekers vertellen over hun ervaringen in het franchise ondernemerschap.

Kortom: de beurs biedt jou de gelegenheid om in één dag alles te weten te komen over ondernemen in franchise. Wij zien jou graag terug op de Franchise+ Beurs!

Gratis entreekaarten

Bezoek https://franchiseplus.nl/franchise-beurs voor meer informatie, een overzicht van alle standhouders en gratis entreekaarten.

Openingstijden & adres

  • Vrijdag 12 april 10.00 – 16.00 uur
  • Zaterdag 13 april 10.00 – 16.00 uur
  • Locatie: van der Valk Hotel Schiphol, Rijksweg A4
  • Het adres is: A4 3, 2132 MA Hoofddorp
abc