Stomerij Collectief aan het woord

“De consultants van Koelewijn & Partners denken met me mee en helpen mij concreet verder. Ze hebben mij geholpen de franchiseformule vorm te geven en helpen mij de daadwerkelijke groei te realiseren. Zonder Koelewijn &  Partners had ik nooit in één maand 73 mensen kunnen interesseren en vervolgens effectief kunnen opvolgen.”

- Marco van Barneveld, eigenaar Stomerij Collectief

Shared Ambition aan het woord

"We hebben de zorgvuldige aanpak van Koelewijn & Partners erg gewaardeerd. Het gehele proces verliep vrijwel vlekkeloos. Het franchiseraad reglement kwam op een prettige manier tot stand en werd vrijwel unaniem aangenomen. Dit heeft bijgedragen aan een grote interesse in deelname aan de franchiseraad-verkiezingen. Wij kijken met plezier terug op dit gehele proces." 

- Rein Zuidema, Managing Director Shared Ambition

ANWB-Rijopleiding aan het woord

"ANWB-Rijopleiding wil haar leidende positie vergroten en daarmee zijn we zijn goed op weg. Koelewijn & Partners heeft ons geholpen bij het ontwikkelen en introduceren van een nieuw vergoedingensysteem dat ondernemers nog meer stimuleert om te groeien." 

- Sander Borsten en Annemarie van Stiphout, Directeur en Operationeel Manager ANWB-Rijopleiding

Stichting RataPlan aan het woord

"Stichting RataPlan staat bekend als "de leukste kringloopwinkel van Nederland" waarbij zij betaalde arbeidsplaatsen creëren voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. RataPlan wil graag verder groeien in het aantal vestigingen met behulp van franchise. Koelewijn & Partners heeft ons geholpen bij de ontwikkeling, realisatie en groei van de franchiseformule met behulp van hun uitgebreide dienstverlening."

- Gert-Jan Dekker, directeur Stichting RataPlan

Personal Fitness Nederland aan het woord

“Koelewijn & Partners heeft een cruciale bijdrage geleverd aan de groei van Personal Fitness Nederland als professionele franchiseorganisatie”

- Jos Vermeer (Directeur Personal Fitness Nederland)
 

Wij werken ook voor
Novae Popschool
Knap!
Intertoys
Vivent
TZA