Wie zijn wij

Uw ambitie, ons verhaal

Door samen te werken leren mensen van elkaar, worden ondernemingen efficiënter en krijgen klanten betere producten en diensten. Daarom ondersteunen wij sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om via franchisemodellen nog succesvoller te worden. Van het vraagstuk, ‘is franchise de toekomst voor mij?’ tot het daadwerkelijk operationaliseren, uitbouwen en professionaliseren van franchiseorganisaties en -vestigingen.

Koelewijn & Partners ondersteunt niet alleen op individueel organisatieniveau, maar ook in de samenwerking. Zo brengen wij franchisegevers en ambitieuze aspirant-ondernemers met elkaar in contact via effectieve werving & selectie. Tevens ondersteunen wij organisaties bij het zo effectief mogelijk inrichten van alle (franchise)processen en bij het organiseren van het franchiseoverleg zodat de franchiseorganisatie snel in kan spelen op veranderende marktomstandigheden.

Wij kunnen u bijstaan met zowel advies als hands-on ondersteuning in alle aspecten van franchising. Omdat we bestaan uit franchisegeneralisten met uiteenlopende specialisaties kunnen wij altijd snel collega’s en partners met de juiste specialistische kennis voor u bijschakelen. We gaan dan ook graag het gesprek met u aan over de kansen en uitdagingen om van uw concept een landelijk, of zelfs internationaal, succes te maken.