Franchisevestiging verkopen

Franchisevestiging verkopen

Succesvol uw franchisevestiging verkopen via een Franchise for Sale-campagne!

U hebt besloten om uw franchisevestiging te verkopen. Een grote stap, waarbij het belangrijk is een goede overnamekandidaat te vinden waardoor u de opgebouwde waarde van uw bedrijf kunt verzilveren. Een franchisevestiging verkopen is niet altijd makkelijk. Allereerst moet u een kandidaat vinden die voldoende geld heeft om uw franchisevestiging te kopen (inclusief pand, inventaris en goodwill), al dan niet met behulp van een financiering. Daarnaast moet de overnamekandidaat bij de franchiseformule passen, oftewel hij moet goedgekeurd worden door de franchisegever. Zij gaan immers een nieuwe lange termijn relatie aan met de nieuwe franchisenemer. Ons zusterbedrijf FranchisePlus heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vinden van geschikte overnamekandidaten voor franchiseondernemingen.

FranchisePlus: het platform voor het verkopen van uw franchisevestiging

FranchisePlus is ons zusterbedrijf en hét startpunt voor kandidaat-franchisenemers die op zoek zijn naar een franchiseformule. Het platform wordt jaarlijks door talloze kandidaat-franchisenemers bezocht. Franchiseplus.nl ontvangt jaarlijks 600.000 bezoekers die 1,8 miljoen pagina's bekijken. Daarmee hebben ze een groot bereik en kunnen ze u als geen ander helpen bij het verkopen van uw franchisevestiging!

Uw franchisevestiging verkopen voor de beste prijs

Om uw franchisevestiging te verkopen adviseren we u een Franchise for Sale-campagne bij FranchisePlus af te nemen. Met deze campagne brengt FranchisePlus uw overname heel gericht onder de aandacht bij potentiële overnamekandidaten. Hierbij richten ze zich op kandidaten die interesse hebben in de branche waarin u actief bent en die in de nabije omgeving wonen. Bij zo'n campagne wordt een advertentie op de FranchisePlus Marktplaats geplaatst, eventueel gecombineerd met een direct mailing naar de kandidaten database (met meer dan 25.000 kandidaten), een gerichte social media campagne of een advertentie in het FranchisePlus vakblad in de sectie franchisevestiging ter overname.

Samen met één van onze collega's wordt bepaald wat de beste communicatiemiddelen en -kanalen zijn om de beste kandidaat te vinden. Daarom wordt begonnen met het opstellen van een profiel waaraan de overnamekandidaat moet voldoen. U krijgt tijdens de campagne uiteraard updates over de voortgang, bijvoorbeeld het aantal leads. Tijdens de campagne kunnen we daardoor nog bijsturen om nog betere kandidaten te genereren waarmee u de maximale waarde voor uw bedrijf krijgt.

Meer informatie over Franchise for Sale campagnes

Wilt u dat FranchisePlus u helpt bij het vinden van een geschikte overnamekandidaat? Of wilt u meer informatie over de Franchise for Sale-campagne (bijvoorbeeld welke mogelijkheden er zijn en de kosten)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaand formulier! Deze informatie wordt rechtstreeks naar FranchisePlus doorgestuurd, waarna zij snel contact met u op zullen nemen.