Franchise+

Franchise+: dé media en marketingpartner voor de franchisebranche

Franchise+ biedt kennis, informatie en inspiratie voor franchisenemers én franchisegevers en koppelt kandidaat-franchisenemers met franchisegevers

Franchise+, onze zusterorganisatie, is dé media en marketingpartner voor de franchisebranche. Via het online platform franchiseplus.nl, de wekelijkse nieuwsbrief, diverse events, Social Media en diverse andere kanalen biedt Franchise+ al meer dan 25 jaar kennis, informatie en inspiratie voor franchisenemers én franchisegevers. Franchise+ kan de werving en selectie van kandidaat-franchisenemers geheel of gedeeltelijk voor u uit handen nemen en helpen om uw boodschap scherp te krijgen. Hierdoor gaat u zich onderscheiden van uw concurrentie, wordt uw zichtbaarheid vergroot en kom u in contact met de juiste mensen.

Waarom Franchise+?

Franchisenemers vinden is niet altijd even makkelijk. Het vereist namelijk een ander soort marketing dan traditionele product- of dienstenmarketing. De franchisebranche veranderd continue en onze flexibiliteit zorgt ervoor dat wij voor u de beste boodschap en marketingmix kunnen bepalen om de beste franchisenemers te kunnen matchen aan de juiste franchiseformule en franchisegever. Franchise+ onderscheidt zich door:

  • Opgebouwde vakkennis door de jaren heen
  • Grootste netwerk en bereik in de franchisebranche
  • De juiste aanpak wordt per franchiseformule bepaald
  • Altijd een eigen contactpersoon waar u rechtstreeks mee kunt schakelen
  • Hands-on mentaliteit
  • Alle expertise onder 1 dak, samen met Koelewijn & Partners

De kanalen van Franchise+

Franchise+ zet diverse kanalen in om franchisenemers, franchisegevers en leveranciers met elkaar te verbinden: