Het team van Koelewijn & Partners

Het team van Koelewijn & Partners

Maak kennis met ons team: De medewerkers van de afdelingen consultancy, werving & selectie, training & FranchisePlus

Het team van Koelewijn & Partners en FranchisePlus bestaat uit jonge tot zeer ervaren mensen, gedreven en ondernemend. Gezamenlijk weten ze uitstekend de weg met grote en kleine franchisevragen. Wij zijn gesprekspartner voor franchisegevers, (aspirant) franchisenemers en andere partijen in de markt.

Werving en selectie, doorlichting en verbetering, interne communicatie binnen franchiseorganisaties, training en begeleiding: alle thema’s die relevant zijn voor de bedrijfsvoering van franchiseorganisaties vindt u bij Koelewijn & Partners onder één dak. Juist in deze brede benadering blijkt voor franchiseorganisaties veel voordeel te zitten.

Franchiseadvies

Onze mensen adviseren uw franchiseorganisatie en/of nemen operationeel werk uit handen. Met onze kennis en hands-on instelling staan wij franchiseorganisaties in elke ontwikkelingsfase bij. Of uw organisatie nou een ‘start up’ is of een multinational: wij staan u deskundig bij op die aspecten van uw bedrijfsvoering die aandacht vragen. Uw franchiseorganisatie ontwikkelt zich continue. De mensen van Koelewijn & Partners staan u daarom vandaag terzijde, maar wijzen u ook op de kansen en risico’s van morgen.

Franchise recruitment

De recruitment afdeling van Koelewijn & Partners houdt zich dagelijks bezig met het werven, informeren, adviseren en selecteren van kandidaat-franchisenemers voor zeer diverse organisaties in verschillende branches. Het werven van franchisenemers is een tijdrovende, continue doorlopende en secure activiteit. Als Franchise Recruiters van Koelewijn & Partners weten we dat werving en selectie van franchisenemers ‘een vak apart’ is. Franchisegever en franchisenemer gaan immers samen een lange termijnrelatie aan. Mede door onze jarenlange ervaring, hebben we al veel succesvolle samenwerkingen al tot stand gebracht.

Werving via FranchisePlus

Ons zusterbedrijf FranchisePlus is uw partner voor de werving van franchisenemers. Met meer dan 25 jaar ervaring kent FranchisePlus de markt door en door. Zij helpen u om uw boodschap scherp te krijgen, u te onderscheiden van uw concurrenten, uw zichtbaarheid te vergroten en om in contact te komen met de juiste mensen. Met onze in-house marketingexperts is FranchisePlus Nederlands grootste en meest effectieve wervingspartner voor franchiseformules.