Team

Team

Maak kennis met onze medewerkers!

Het team van Koelewijn & Partners bestaat uit jonge tot zeer ervaren mensen, gedreven en ondernemend, dat prima de weg weet met grote en kleine franchisevragen. Wij zijn gesprekspartner voor franchisegevers, franchisenemers en andere partijen in de markt.

Advies én operatie

Onze mensen adviseren en/of nemen uw organisatie operationeel werk uit handen. Met hun kennis en hun hands on-instelling staan zij franchiseorganisaties in elke ontwikkelingsfase bij. Of u nou ‘start up’ bent of multinational: wij staan u deskundig bij op die aspecten van uw bedrijfsvoering die aandacht vragen.

Onze mensen kijken vooruit

Uw franchiseorganisatie ontwikkelt zich. De mensen van Koelewijn & Partners staan u vandaag terzijde, maar wijzen u ook op de kansen en risico’s van morgen.

Onze mensen overzien de totale bedrijfsvoering

Werving en selectie, doorlichting en verbetering, ict-gebruik in franchising, interne communicatie binnen franchiseorganisaties, training en begeleiding: alle thema’s die relevant zijn voor de bedrijfsvoering van franchiseorganisaties vindt u bij Koelewijn & Partners onder één dak. Juist in deze brede benadering blijkt voor franchiseorganisaties veel voordeel te zitten.