Support

Gratis support van Koelewijn & Partners én FranchisePlus tijdens de coronacrisis!

Training & Opleiding

Franchise Supportlijn

Het corona-virus zorgt voor veel onrust en onzekerheid. Momenteel krijgen wij veel vragen van franchisegevers en franchisenemers over hoe zij moeten handelen in deze crisisperiode. Wij kunnen ons voorstellen dat ook u vragen heeft over de impact van het virus op uw franchise.

Denk bijvoorbeeld aan; wat te doen bij een mogelijk faillissement van uw franchisenemer en/of franchisegever? Hoe kan ik mijn franchiseoverleg nu zo efficiënt mogelijk inrichten? Wat zijn de wederzijdse rechten en plichten van franchisenemer en franchisegever in deze uitzonderlijke situatie? Kortom, wat kunt u op dit moment doen om op de korte en lange termijn te overleven? Belangrijke componenten zijn communicatie, transparantie en duidelijkheid.

Daarom hebben wij de Franchise Supportlijn ingericht. Wij bieden u vrijblijvend direct telefonisch advies of kort via de mail. Heeft u vragen betreffende uw franchise organisatie in deze huidige omstandigheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Franchise Forward Sessie

Koelewijn & Partners én onze zusterorganisatie FranchisePlus zet zich in voor de franchisebranche in goede en slechte tijden. Helaas is de “slechte tijd” op dit moment aangebroken vanwege het corona-virus, wat een grote impact heeft op de franchisebranche. We willen u graag helpen om deze periode door te komen! Hierdoor hebben wij de Franchise Forward Sessie in het leven gebracht.

Ons aanbod

Vanuit Koelewijn & Partners in samenwerking met ons zusterbedrijf FranchisePlus bieden we u als relatie een (kosteloze) franchise forward sessie per videoconference call. Tijdens deze sessie zal een consultant van zowel FranchisePlus als Koelewijn & Partners deelnemen. Naast het beantwoorden van alle vragen die u mogelijk heeft en krijgt vanuit franchisenemers, zullen wij u helpen om nog beter op de huidige en toekomstige situatie in te spelen. Dit soort situaties kunnen ervoor zorgen dat de franchisegever-franchisenemer relatie een stuk hechter wordt, maar het kan ook juist tot frictie leiden. Daarom willen we u graag helpen middels deze sessie. Het is natuurlijk ook een mooi moment om te horen hoe andere partijen met de situatie omgaan.